RAVINTOLOIDEN MENUT

 

Bisoubisou

1. Tartar 12 €

2. Tonnikalacrudo 12 €

3. Tryffelipasta 12 € (+ extratryffeli +5 €)

 

Le Grec

1. Spinach – Flatbread, spinach & Arseniko Naxou

2. Octopus – Flatbread, octopus & aleppo pepper sabayon

3. Chicken – Flatbread, chicken spetsofai, harissahummus & onion salad

 

Vår

1. Savulohivoileipäkakku ja rapuskagen 12 €

2. Sokerisuolattua kuhaa, säilöttyjä herukoita ja ruusua 12 €

3. Peuratartar, metsäsieniä ja västerbottenjuustoa 12 € 

Yhteishinta kaikille annoksille on 32 €.

 

Osteria dei Gusti / Osteria dei Mancini

1. Polpo e Patate – mustekalaa, perunaa, Taggiasca oliiveja ja sitruunaa 12 €

2. Risotto al Tartufo – tuoretta Uncinato tryffeliä, burrataa ja limeä 12 €

3. Pasta alla Carbonara – tuorepastaa, rapeaa guancialea, kananmunaa ja pecorinoa 12 €

 

Chjoko Dessert Bistro

1. Havu – Kuusenkerkkächoux, valkosuklaachantilly, pinjansiemencrumble ja sitrus-kuusiconfit 10 €

2. Puolukka – Puolukkacremeux, puolukka-caramelpralini, mascarpone-vaniljamousse ja kauracrumble 10 €

3. Lakka – Paahdettua valkosuklaata, lakkaa, kahvi-kardemummacremeux ja mantelikakkua 10 €

4. Suklaa – Rosmariini-pecansuklaadonitsi royal 10 €

5. Banaani – 5-spice suklaabrownie, jogurtticremeux, friteerattua banaanijäätelöä ja sesampralinea 10 €

Lisäksi Viini & Ruoka special pralinit petit four -annokset ovat ostettavissa kotiin 4 kappaleen rasiassa.

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?

© Viinilehti Oy