Yrityksille

Viini & Ruoka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa 26.-29.10.2023. Viini & Ruoka on erinomainen paikka tavoittaa nykyiset ja tulevat asiakkaat. Messuilla pääsee nauttimaan viini- ja ruokakulttuurista parhaimmillaan! Kaikki saapuvat sankoin joukoin Messukeskukseen nauttimaan ja inspiroitumaan. Viini & Ruoka 2022 -tapahtumassa vieraili yli 77 000 kävijää. Viini & Ruoka 2023 -tapahtuman osastopaikkojen myynti käy kiivaimmillaan, joten varaa paikkasi pian tähän lokakuun herkullisimpaan myyntitapahtumaan.

Mitä odottaa tapahtumalta?

Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Halliin rakennetaan myös kaksi salia viinitastingeja varten.

Varaa osastosi pian! Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat tarkemmin käytännön asioissa, kun otat yhteyttä! 

Viini & Ruoka 2022 -tapahtumaan tutustui 77 156 kävijää ja se on kävijämäärältään Messukeskuksen suurin yleisötapahtuma. Täällä tavoitat nykyisiä ja uusia asiakkaita ja teet kauppaa. Kaikki saapuvat Messukeskukseen nauttimaan ja inspiroitumaan.

OSASTOVARAUKSET:

  • Päivi (+358503877332, paivi.huhta@viinilehti.fi)
  • Jerry (+358409686546, jerry.karhunen@viinilehti.fi)

Mediakortti

Ohesta löydät Viinilehden mediakortin sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?