Yrityksille

Viini & Ruoka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa 27.-30.10.2022.

Viini & Ruoka on erinomainen paikka tavoittaa asiakkaat, kollegat ja median edustajat. Messuilla jokainen on nauttimassa viini- ja ruokakulttuurista, eikä asiakkaita tarvitse suostutella pysähtymään osastolle – sitä vartenhan he ovat tulleet paikalle! Täällä tavoitat niin maankuulut sommelierit kuin omien kaveripiiriensä pääkulinaristit. Kaikki saapuvat Messukeskukseen nauttimaan ja inspiroitumaan.

Viini & Ruoka -tapahtuma päästiin järjestämään koko komeudessaan viimeksi vuonna 2019. Silloin paikalla vieraili ennätyksellisen paljon yleisöä – huikeat 91 950 kävijää! Viini & Ruoka 2022 -tapahtuman osastopaikkojen myynti käy kiivaimmillaan, joten varaa paikkasi pian tähän lokakuun herkullisimpaan myyntitapahtumaan.

Mitä odottaa tapahtumalta?

Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Halliin rakennetaan myös kaksi salia viinitastingeja varten. 

Varaa osastosi pian! Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat tarkemmin käytännön asioissa, kun otat yhteyttä! 

Mediakortti

Ohesta löydät Viinilehden mediakortin sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?