Yrityksille

Viini & Ruoka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa 26.-29.10.2023. Viini & Ruoka on erinomainen paikka tavoittaa nykyiset ja tulevat asiakkaat. Messuilla pääsee nauttimaan viini- ja ruokakulttuurista parhaimmillaan! Kaikki saapuvat sankoin joukoin Messukeskukseen nauttimaan ja inspiroitumaan. Viini & Ruoka 2023 -tapahtumassa vieraili yli 88 000 kävijää. Viini & Ruoka 2024 -tapahtuman osastopaikkojen myynti käy kiivaimmillaan, joten varaa paikkasi pian tähän lokakuun herkullisimpaan myyntitapahtumaan.

Ensi vuoden Viini & Ruoka -tapahtuma järjestetään 24.-27.10.2024.

Mitä odottaa tapahtumalta?

Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Halliin rakennetaan myös kaksi salia viinitastingeja varten.

Varaa osastosi pian! Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat tarkemmin käytännön asioissa, kun otat yhteyttä! 

Viini & Ruoka 2023 -tapahtumaan tutustui 88 071 kävijää ja se on kävijämäärältään Messukeskuksen suurin yleisötapahtuma. Täällä tavoitat nykyisiä ja uusia asiakkaita ja teet kauppaa. Kaikki saapuvat Messukeskukseen nauttimaan ja inspiroitumaan.

OSASTOVARAUKSET:

  • Päivi (+358503877332, paivi.huhta@viinilehti.fi)
  • Jerry (+358409686546, jerry.karhunen@viinilehti.fi)

Mediakortti

Ohesta löydät Viinilehden mediakortin sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?