Viinilehti

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspiraatiota, uutuusarvioita, matkajuttuja, ruokareseptejä ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä. Viinilehti on ollut suomalaisen viininystävän opastajana jo yli 20 vuoden ajan.

Viinilehti on nykyään myös paljon muuta kuin lehti! Viinilehti.fi, Viikon viinivinkki -uutiskirje, Bouquet Club, Viinilehti-sovellus sekä näköislehti palvelevat kaikkia viininystäviä. Valitse itsellesi sopivimmat kanavat ja laita oma viiniosaamisesi uudelle tasolle. Nautitaan yhdessä!

Esittelyssä

Hifistelijän messutarjous - Viinilehti

69,90 €

Tilaa Viinilehti - 7 lehteä NYT VAIN 69,90 € (norm. 90,30 €)

Saat tilaajalahjaksi Viinistä viiniin 2021 -opaskirjan, 2 kpl:n setin Riedel O-sarjan samppanjalaseja sekä hyvän mielen juuttikassin.

Etujen yhteisarvo jopa 90,10 €.

Fiilistelijän messutarjous - Viinilehti

49,90 €

Tilaa Viinilehti - 5 lehteä NYT VAIN 49,90 € (norm. 64,50 €)

Fiilistele makuelämyksiä lehden asiantuntijoiden opastuksella - Tilaajalahjaksi saat hyvän mielen juuttikassin sekä 2 kpl:n setin Riedel O-sarjan samppanjalaseja.

Etujen yhteisarvo 64,40 €.

 

Tutustujan messutarjous - Viinilehti

19,90 €

Tilaa Viinilehti - 3 lehteä NYT VAIN 19,90 € (norm. 38,70 €)

Tutustu viinien kiehtovaan maailmaan lehden asiantuntijoiden opastuksella - Tilaajalahjaksi juuttikassi, jossa kulkevat retkieväät isommallekin porukalle.

Etujen yhteisarvo 38,70 €.

Viinistä viiniin 2021

14,90 €

Viininystävän vuosikirja - Vuoden 2021 painos julkaistaan 15.10.

Luotettava viiniopas taskukoossa on taas täällä. Arvostettu vuosikirjasarja palvelee viininystävää vuodesta toiseen. Tänä vuonna Viinistä viiniin -kirja on ennätyksellisen paksu ja kirjassa on viinejä enemmän kuin koskaan - sivuja on jopa 504!

Viinilehden Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin oppaasta saat yli 1800 viinin arviot ruokasuosituksineen. Parhaat alle 10 euron löydöt, laadukkaimmat kuohuvat sekä herkullisimmat kasvis-, kala-, ja liharuokien kumppanit. Oppaassa lisäksi runsaasti tietoa viinin ja ruoan yhdistämisestä.

Tilaa Viikon viinivinkki -uutiskirje!

Ilmainen!

Tilaa ilmainen Viikon viinivinkki -uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Hei viininrakastaja, tervetuloa uutiskirjeemme tilaajaksi! Tarjoamme sinulle viiniasiantuntijamme Antti Rinta-Huumon viinisuosituksen ja reseptin ja muita innostavia viiniaiheita.

Arvomme Viikon viinivinkin tilaajien kesken 2 kpl Riedel Veritas Cabernet -lasia. Arvonta-aika on 30.11.2020 asti ja arvonta suoritetaan kaikkien Viikon viinivinkin tilaajien kesken 1.12.2020.