Viinikellari.com

Viinikellari.com on laadukkaiden, käsinpoimittujen viinien koti. Valikoiman ovat maistaneet ja arvioineet Viinilehden viiniasiantuntijat Juha Berglund ja Antti Rinta-Huumo. Kaupan viineille on annettu myös ruokasuositukset. Tarjolla on laaja kattaus viinejä, joita ei ole aiemmin ollut saatavilla kuluttajille Suomessa. Mukana on kiinnostavia uusia tuttavuuksia tunnetuilta viinitaloilta sekä persoonallisia löytöjä artesaanituottajilta. Tarjoamme myös rajoitettuja erikoiseriä ja keräilijöiden aarteita.

Viinikellari.comin messuvalikoimasta löydät mm. Viini & Ruoka -virtuaalitastingien maistelulaatikot, sekä useita upeita tarjouksia tapahtuman kunniaksi.

Katso kaikki tarjoukset ja tilaa omat viiniherkkusi suoraan kotiovelle!

Esittelyssä

Smoking Loon -maistelulaatikko

78 € | 6 pulloa

Pimeiden iltojen pelastaja! Herkullinen maistelulaatikko laadukkaalta kalifornialaistuottajalta.

Maistelulaatikkos sisältää 3 pulloa kumpaakin viiniä:

Smoking Loon Steelbird Chardonnay 2018
Smoking Loon Old Vine Zinfandel 2017

Smoking Loon Old Vine Zinfandel 2017

13,00 € | plo

Mehevä ja hilloinen punaviiniherkku Kaliforniasta! Täydellinen viini tunnelmallisiin iltoihin.

Hyvin mehevä tuoksu tuo mieleen kypsän kuumun, tumman kirsikan, karhunvatukan ja luumun. Näitä sävyjä värittää vielä paahteiset ja makean mausteiset aromit. Täyteläinen, tuoksun muhevat aromit toistava maku on suunmyötäinen. Leveästä aromimaailmasta voi aistia lisäksi kahvia, yrttisyyttä - kuivattujen hedelmien ja kukkaisuudenkin vivahteita. Pehmeät tanniinit tuovat tasaiseen makuun ryhtiä ja kantaa viiniä suunmyötäiseen jälkivaikutelmaan. Monikäyttöinen viini tummien liharuokien ja intensiivisten kasvisruokien seuraan.

Gran Vina Sol Organic 2018

10,15 € | plo

Pirtsakka nimekkään espanjalaistuottajan valkoviini.

Pirteä ja puhdaspiirteinen tuoksu on yrttinen ja mausteinen, muistuttaen muun muassa karviaisia ja valkoherukoita. Melko runsas maku on kuiva, vaikkakin reilu hedelmäisyys tuo suutuntumaan täyteläisyyttä. Aromeiltaan maku seuraa vihertäväsävytteistä tuoksua. Lempeät hedelmähapot nostavat veden herkullisesti kielelle. Kokonaisuus jättää mausteisen, hieman särmikkään, nielua lämmittävän, herukkaisen ja yrttisen jälkivaikutelman. Kokeile esim. pastojen ja risottojen seuralaisena.

Klumpp Grauburgunder 2018

12,15 € | plo

Puhdaspiirteinen grauburgunder nyt alehintaan!

Avoimen hedelmäinen ja puhdaspiirteinen, persikkaa, aprikoosia ja kypsää keltaista omenaakin aromeiltaan muistuttava, hennon mineraalinenkin tuoksu. Maku on kuiva, mutta leveän hedelmäinen ja toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi lähes sitruksisuutta, yrttisyyttä, hunajaa ja mandariiniakin. Eloisa hapokkuus ja sitä korostava, kevyesti kieltä kutitteleva pirskahtelevuus tuovat viiniin eloa. Viini jättää veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.

Muros Antigos Alvarinho Biologico 2017

11,50 € | plo

Vegaaninen ja hieman kehittynyt vinho verde -valkoviini Portugalista nyt alehintaan!

Hieman kehittynyt, omenaa, persikkaa, yrttejä ja olkisuutta aromeiltaan muistuttava tuoksu. Maku on tuoksuun nähden yllättävän runsas. Siinä on hyvin kypsää aprikoosia, ananasta, makeaa mausteisuutta ja sitruksisuutta - jopa kukkaisia vivahteita. Makuun antavat eloa pehmeän hapokkuuden lisäksi myös mineraalinen sävy. Kokonaisuus jättää kevyesti suuta supistavan jälkivaikutelman. Oivallinen pari kalaruoille ja toimii hyvin myös maustettujen ruokien parina!

Kalfu Molu Sauvignon Blanc 2017

9,50 € | plo

Hennon aromaattisen yrttinen ja hedelmäinen valkoviini Chilen Casablancasta nyt tarjoushintaan – nappaa nopeasti omasi!

Hennon aromaattinen, yrttinen, mineraalinen, hieman karviaista ja raparperia muistuttava tuoksu. Maku on kuiva toistaen tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi herukkaisia, persikkaisia – jopa ananakseenkin viittaavia piirteitä. Vaikka maku on kuiva, on siinä makean aromikkaita vivahteita. Runsas hapokkuus tuo suutuntumaan ryhtiä. Kokonaisuus jättää hieman raparperiin ja kypsään valkoherukkaan vivahtavan jälkivaikutelman. Loistava yleisviini kala- ja äyriäisruokien seuraan ja runsaiden salaattien kaveriksi.

Villa Wolf Pinot Noir Rose Extra Dry

10,50 € | plo

Puhdaspiirteinen roseekuohuva Pfalzista edulliseen messuhintaan.

Hillitty, mutta varsin puhdaspiirteinen tuoksu muistuttaa kypsää punaherukkaa, mansikkaa ja vadelmaa – myös punaista karviaista. Maku on lähes kuiva ja toistaa tuoksun aromit. Siinä on lisäksi muun muassa makeaa punaista uuniomenaa, makeita mausteita ja sitruunaa. Pehmeä suutuntuma ryhdittyy tasaisten kuplien ansiosta. Viini jättää suunmyötäisen jälkivaikutelman. Oivallinen pari kala- ja äyriäisruoille ja runsaiden salaattien seuraan.

Kalfu Molu Chardonnay 2017

9,50 € | plo

Eloisan hedelmäinen ja kuiva valkoviini Chilen Casablancasta alennettuun hintaan!

Leveä, runsashedelmäinen ja mausteinenkin tuoksu. Siinä on kypsää persikkaa, punaista omenaa, mangoa ja ananastakin. Maku on kuiva ja sekin leveän hedelmäinen. Viinissä on tuoksun aromien lisäksi kermaisuutta ja sitruksisia aromeja. Eloisa hapokkuus antaa makuun ryhtiä ja kantaa kokonaisuutta tasapainoiseen jälkivaikutelmaan.

Loistava yleisviini kala- ja äyriäisruokien seuraan.