Decanter Oy

Vuonna 1987 perustettu viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Tavoitteenamme on edistää suomalaista viinikulttuuria ja gastronomiaa tarjoamalla parhaat tuotteet asiakkaillemme. Laadukkaat tuotteet ja erinomainen palvelu ovat meille kunnia-asioita.

Decanter-valikoimasta löydät tunnettuja merkkejä, kuten Riedel-viinilasit, Spiegelau-olutlasit, Peugeot-maustemyllyt, Küchenprofi-keittiövälineet sekä Nachtmann-kattaustuotteet.

Myymälät sijaitsevat Helsingissä (Yrjönkatu 34) ja Espoossa (Kauppakeskus Iso Omena). Verkkokauppa decanter.fi palvelee koko Suomessa.

Kurkkaa Viini ja Ruoka 2020 -tapahtuman kampanjahinnat alta tai osoitteesta www.decanter.fi/viiniruoka. Myymälöissämme vaihtuvaa ohjelmaa koko tapahtuman ajan.

Esittelyssä

Tyyliä kattaukseen! Nachtmann-lasit

-20 %

Tyylikkäät lasit ilahduttavat kotona ja lahjana! Tarjoamme koko Nachtmann-lasivalikoiman 20 % alennuksella 31.10. saakka!

Nachtmann on tunnettu erityisesti näyttävistä kattaustuotteista. Nachtmann on osa Riedel-konsernia.

Spiegelau-lasivalikoima

- 20 %

Laadukkaat lasit tuovat iloa arkeen sekä juhlaan! Tarjoamme koko Spiegelau-lasivalikoiman 20 % alennuksella 31.10. saakka!

Spiegelau on tunnettu erityisesti laadukkaista erikoisolutlaseistaan. Valikoimasta löydät myös viini-, cocktail- ja vesilaseja. Spiegelau on osa Riedel-konsernia.

Parasta viininystävälle! Riedel-lasit

-20 %

Täydennä juomalasistoasia ja hanki maailman arvostetuimmat lasit kotiin tai lahjaksi. Koko Riedel-lasivalikoima nyt -20 % 31.10. saakka!

Coravin-viinijärjestelmät

-20 %

Coravin muuttaa tapaa, miten maailma juo viiniä! Coravin-laitteiden avulla viini voidaan kaataa pullosta poistamatta korkkia.Tämän ansiosta jokainen voi nauttia minkä tahansa vuosikerran, lajikkeen tai alueen viineistä - vain yhden lasin kerrallaan.

Tutustu lisää laitteisiin ja lisävarusteisiin! Kaikki tuotteet 20 % alennuksella 31.10. saakka.

Viinilehti Live - Riedel Performance Tasting

Osallistu mukaan Riedel-tastingiin omalta kotisohvalta! Upea elämys toteutetaan Viinilehti Livenä Facebookin välityksellä 29.10. klo 18.00.

Tastingsetit ovat loppuunmyytyjä, mutta voit osallistua mukaan jo olemassa olevilla Riedel-laseilla. Tai tule vain kuuntelemaan luentoa ja oppimaan uutta!

Tasting pidetään englannin kielellä.