Jaa

Facebook
WhatsApp

Chateau Carsin

Chateau Carsin on suomalaisomisteinen viinitila Ranskan viininviljelyn sydänmailla Bordeaux’ssa. Tilaa johtavat isätytär-tiimi Juha & Nea Berglund. Chateau Carsinilla viljellään noin 20 hehtaaria viinitarhoja ja kaikki tarhat ovat luomuviljeltyjä vuodesta 2016 alkaen. Vuodesta 2022 lähtien kaikki viinit ovat virallisesti luomusertifioituja. Viinit valmistetaan käsityönä ja luonnolla on suuri paikka sydämessämme; emme käytä synteettisiä hyönteisten torjunta-aineita ja vaalimme luonnon biodiversiteettiä. Kellarissa työskentely on simppeliä; minimoimme manipulaatiot ja viineissämme käytetään pääasiassa vanhoja tammitynnyreitä. Viinimme heijastelevat niiden alkuperää ja maistuvat viiniltä itseltään. Parhaimmillaan ne ovat tarjottuna hyvän ruoan ja ystävien seurassa.

Voit tutustua tuotteisiimme alla olevista linkeistä, sekä Viinikellari.com-verkkokaupassa Suomessa voit ostaa viinejämme helposti suoraan verkkokaupasta (hintoihin sisältyy Suomeen maksettavat alkoholi- ja juomapakkausverot sekä arvonlisäverot). Lisäksi viinejämme löytyy Alkosta

Teemme lisäksi mielellämme myös tarjouksen yrityksesi viinitarpeisiin. Laadukas viini on mainio lahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Meidän kauttamme onnistuu myös kustomoidut etiketit tai pullot, esimerkiksi lasermerkkauksen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme tarjota juuri teidän tarpeisiinne sopivan viinin!

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?