RAVINTOLOIDEN MENUT

Bisou Bisou
  1. Tartar 12 €
  2. Tonnikala crudo 12 €
  3. Tryffelipasta 12 € (+extra tryffeli +5 €)
 
Le Grec 
  1. SPINACH – Flatbread, spinach & Arseniko Naxou
  2. OCTOPUS – Flatbread, octopus & aleppo pepper sabayon
  3. CHICKEN – Flatbread, chicken spetsofai, harissahummus & onion salad
 
Toppa
  1. Beets & Tabbouleh  (  G, V )
    Roasted beets with Baba ganoush and Tabbouleh 12 €
  2. Piri Piri Pulpo & Fennel Salad (DF, G )
    Braised octopus with piri piri sauce and aioli 12 €
  3. Brisket & Secret Rice ( DF, G )
    Braised brisket with Toppas secret sauce flavoured rice 12 €

L  – lactose free       G – gluten free
DF – dairy free          V – vegan

 
Vår
  1. Savulohivoileipäkakku ja rapuskagen 12 €
  2. Sokerisuolattua kuhaa, säilöttyjä herukoita ja ruusua 12 €
  3. Peuratartar, metsäsieniä ja västerbotten juustoa 12 €  

Yhteishinta kaikille annokselle on 32 €.

 
CHJOKO DESSERT BISTRO

1. HAVU
KUSENKERKKÄ CHOUX, VALKOSUKLAA CHANTILLY, PINJANSIEMEN CRUMBLE JA SITRUS
KUUSICONFIT 10 €
2. PUOLUKKA
PUOLUKKA CREMEUX, PUOLUKKA-CARAMEL PRALINI, MASCARPONE-VANILJAMOUSSE JA
KAURACRUMBLE 10 €
3. LAKKA
PAAHDETTUA VALKOSUKLAATA, LAKKAA, KAHVI-KARDEMUMMACREMEUX JA
MANTELIKAKKUA 10 €
4. SUKLAA
ROSMARIINI PECANSUKLAA DONITSI ROYAL 10 €
5. BANAANI
5-SPICE SUKLAABROWNIE, JOGURTTI CREMEUX, FRITEERATTUA BANAANIJÄÄTELÖÄ JA
SESAMPRALINEA 10 €

LISÄKSI VIINI & RUOKA SPECIAL PRALINIT PETIT FOUR ANNOKSENA JA KOTIIN
OSTETTAVANA 4 KPL RASIASSA

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?

© Viinilehti Oy