Vinetum Group Finland

Vinetum Oy

Vinetum on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden viinien ja väkevien alkoholijuomien maahantuontiin, myyntiin ja markkinointiin Suomessa. Portfoliossamme on tuottajia ympäri maailman, joista useimmat ovat oman alueensa arvostetuimpia. Vuosikymmenien saatossa toiminta on laajentunut kolmeksi alkoholialan asiantuntevaksi yritykseksi pohjoismaisilla markkinoilla. Yrityksemme tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita tuotteita erilaisiin tarpeisiin.

Norvin Oy

Norvin on perustettu Suomessa vuonna 2009, joka tuo laadukkaan lisän viinien ja väkevien juomien valikoimaan kotimaisilla markkinoilla. Monet edustamistamme tuottajista ovat maineeltaan arvostettuja toimijoita pienempien viini- ja väkevä- tuottajien joukossa. Edustamme myös uusia tulokkaita, joiden mahdollisuuksiin markkinoilla uskomme vahvasti. Tällä hetkellä olemme erikoistuneet erityisesti italialaisiin ja ranskalaisiin tuotteisiin.

Distillium Oy

Distillium on vuonna 2020 perustettu väkevien alkoholijuomien asiantunteva maahantuoja, myyjä ja markkinoija Suomessa. Distilliumin portfolio koostuu kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä sekä rajallisesti saatavilla olevista erikoisuuksista. Monipuolisella tuotevalikoimalla ja asiantuntevalla palvelulla olemme paras mahdollinen kumppani väkevien alkoholijuomien toimittajana.

Hietalahdenkatu 2B 14b, 00180, Helsinki

+358 10 423 4880

tilaukset@vinetum.com

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?

© Viinilehti Oy