Jaa

Facebook
WhatsApp

Bunge

Suomen ainoa margariinitehdas sijaitsee Varsinais-Suomessa, Raisiossa. Tehtaalla valmistetaan laadukkaita tuotteita sekä kotitalouksille että ammattilaisille. Monien suomalaisille tuttujen ja tärkeiden tuotteiden matka keittiöihin alkaa meiltä.

Bunge Finlandin kuluttajatuotteet ovat varmasti kaikille tuttuja. Kotimaisesta rypsiöljystä valmistetut Keiju-margariinit, kolesterolia alentavat Alentaja-levitteet sekä perinteiset Sunnuntai-leivontamargariinit ja Sunnuntai-valmistaikinat eivät esittelyjä kaipaa. Merkittävänä uutuusbrändinä tullut Eleplant, hurmaa käyttäjät maku- ja käyttöominaisuuksillaan, jotka ovat voimakkaasti verrattavissa voihin. Käytä kuten voita, tuskin huomaat eroa!

Tehtaallamme on pitkät perinteet margariininvalmistuksessa
Bunge Finland Oy:n tarina alkaa vuodesta 2009, jolloin ostimme margariiniliiketoiminnan Raisio Oyj:ltä. Samalla paikalla on valmistettu margariinia ja tehty tuotekehitystyötä yli 60 vuoden ajan. Pitkä kokemus takaa tuotteidemme korkean laadun. Me Bungella olemme ylpeitä saadessamme jatkaa kotimaisen margariininvalmistuksen perinteitä.

Vastuullisuus on meille kaiken lähtökohta, se on olennainen osa toimintatapaamme ja kulttuuriamme. Vastuullisuutemme perustuu kolmeen vastuullisuusohjelmamme mukaiseen teemaan: ilmastotoimiin, läpinäkyvyyteen ja hyvinvointiin. Olemme laatineet kullekin teemalle tavoitteet, joiden toteutumista seuraamme säännöllisesti.

Tuotteet

Videot

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?