VIINI JA RUOKA 2022

Vuoden herkullisin tapahtuma

Lokakuussa Helsingin Messukeskus muuttuu taas kulinarismin ja kulttuurin kehdoksi, kun Viini & Ruoka ja Helsingin Kirjamessut kutsuvat herkullisilla aromeillaan, kirjailijavieraillaan ja tarjouksillaan 27.-30.10.2022.

Tapahtumakokonaisuus keräsi Messukeskukseen ennätysmäärän kävijöitä vuonna 2019. Nyt vuosien tauon jälkeen Viini & Ruoka -tapahtuma kokoaa taas ruoan ja viinin ystävät nauttimaan elämästä. 

Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Halliin rakennetaan myös kaksi salia viinitastingeja varten. 

Varaa osastosi pian!  Lisätietoa näytteilleasettajille löytyy Näytteilleasettajillesivulta.

Liput tapahtumaan saa messukeskuksen lippukaupasta:

LIPPUKAUPPAAN

Miltä näyttää Viini & Ruoka

Viini & Ruoka -tapahtuman tuoksut ja maut palaavat jälleen Helsingin Messukeskukseen 27.-30.10.2022. Paina videota ja kurkista, mitä on odotettavissa syksyn piristykseksi. Viini- ja ruokaosastojen lisäksi tapahtumassa järjestetään monia tastingeja, jotka hemmottelevat kävijöitä tarkkaan valituilla viineillään. 

© 2022 Viinilehti Oy

Viinilehti Oy
Melkonkatu 24
00210 Helsinki

Päivi Huhta
+358 50 3877 332

Viinilehti Oy
Melkonkatu 24,
00210 Helsinki
© 2022 Viinilehti Oy

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?