Jaa

Facebook
WhatsApp

WMountains

WMountains on pieni perheyritys, joka on keskittynyt Kreetalaisten laatuviinien maahantuontiin. Viinintuottajamme ovat pieniä ja keskisuuria perheviinitiloja, joiden viinitarhat sijaitsevat upeissa Kreetan maisemissa. Jokaisella viinitilalla on sama asenne ja arvo viinien tuottamisessa, luontoa kunnioitetaan ja tutkitaan tarkasti maaperää sekä lajikkeita, joita viljellään, jotta viineistä saadaan mahdollisemman korkeatasoisia.
Valikoimiimme on pääsääntöisesti valittu alkuperäisistä Kreetalaisista ja Kreikkalaisista rypälelajikkeista valmistettuja viinejä. Olemme myös rohkeasti valinneet muutaman viinin, joissa on käytetty kansainvälisiä Välimeren lajikkeita yhdistettynä Kreetalaisiin lajikkeisiin. Tuloksena on upeita ja uniikkeja viinejä.
Kreetan saaren aurinkoinen, vähäsateinen, välimerellinen ilmasto, rikas ja mineraalinen maaperä sekä yli 4000 vuoden viinihistoria tarjoavat erinomaiset puitteet viininviljelyyn. Omantakeiset lajikkeet sopivat upeasti eri ruokien kanssa yhteen tai ihan itsenään nautittuna.
Maahantuomiamme viinejä tilaat turvallisesti ja vastuullisesti Alkon verkkokaupan kautta. Viinejämme löytyy myös muutamista ravintoloista.
Tervetuloa Kreetan upeiden viinien matkaan!

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?