Tervetuloa Tõrvaaugu Mahe Talulle – pieneen perheyritykseen Raplan maakunnasta, Virosta, jossa rakkaus luomuruokaan ja puhtaaseen tattariin on ollut toimintamme ytimessä jo vuodesta 2012. Vuodesta 2017 lähtien olemme ylpeästi kantaneet EU:n gluteenittoman tuotannon sertifikaattia.
Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tattarituotteita: – rapeita myslejä – ravitsevia puuroja – hienoja ja karkeita jauhoja – sekä valmiita herkkuja arkeen ja juhlaan.
Kaikki tuotteemme valmistetaan omassa uudessa tattarimyllyssämme, ja voit ostaa niitä helposti verkkokaupastamme – toimitamme myös Suomeen! Lisäksi tilallamme toimii tunnelmallinen myymälä, jossa voit tutustua tuotteisiin paikan päällä.
Valikoiman kirkkaimpia tähtiä ovat:
Luomu raakatattari (gluteeniton) – ravinteikas ja monikäyttöinen
Luomu raakatattarijauho (gluteeniton) – leivontaan ja ruoanlaittoon
Kaikki tuotteet valmistetaan omassa tattarimyllyssämme, rakkaudella ja huolella. Jokainen paketti kertoo tarinaa puhtaasta luonnosta ja perheyrityksen omistautumisesta.
Tõrvaaugu Mahe Talu – A Gluten-Free Buckwheat Farm in the Heart of Nature
Welcome to Tõrvaaugu Mahe Talu – a small family-run farm nestled in Rapla County, Estonia, where our passion for organic food and pure buckwheat has guided us since 2012. Since 2017, we’ve proudly held an EU-wide gluten-free certification.
Organic, gluten-free, and made with heart – Tõrvaaugu Mahe Talu.
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?