Italialaiset raaka-aineet ja viinit. Täydellisten makujen tuoma onnellisuus. Halu kokoontua mahdollisimman suurella porukalla yhteen jakamaan parhaita ruokahetkiä. Siinä syyt, miksi perustimme Ristorante Scolaren vuosi sitten Fabianinkadulle Helsinkiin.
Listallamme on perinteisiä italialaisia annoksia, mutta meidän tyylillämme tehtynä. Rakastamme autenttisia raaka-aineita ja rentoa fiilistä yli kaiken. Meillä saa pöllytellä pastajauhoja suurella intohimolla – samalla kun letkeä italopop soi taustalla.
Meillä on myös oma viinibaari Enoteca Banco Vini ja kellarissamme kaupungin laajin italialaisten viinien valikoima, joten maisteltavaa löytyy runsaasti.
Keittiötämme johtaa palkittu keittiömestari Kalle Tanner, saliamme Kirsi Kedonperä ja luovana johtajanamme toimii Pekka Terävä.
Scolare kuuluu huippulaadustaan tunnettuun Olo Collection -ravintolaperheeseen.
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?