Mr. Nebbiolo

Mr. Nebbiolo on piemontelaisten viinien maahantuontiyritys. Nimestämme huolimatta valikoimamme kattaa kaikki Piemonten alueen viinit. Toimimme yhteistyössä valikoitujen piemontelaisten viinintuottajien kanssa. Olemme jo vuosia solmineet yhteyksiä paikallisiin tuottajiin, selvittäneet viinintekijöiden salaisuuksia ja tarkkailleet armotonta työtä tarhoilla. Olemme arvioineet Barolon kasvualueita, vuosikertoja ja palstoja. Missionamme on tarjota näitä ainutlaatuisen aromaattisia ja hedelmäisiä pien- ja perhetuottajien viinejä suomalaisten kuluttajien nautittavaksi. Tuomme myyntiin sekä tuoreita vuosikertoja että parhaassa nautintavaiheessa olevia viinejä.

Hermannin rantatie 12 A 61, 00580 Helsinki

+358 400 490 403

info@nebbiolo.fi

nebbiolo.fi

Esittelyssä

Reverdito Barolo 2015

24,90 €

Vivahteikas ja kehittynyt Barolo maistu rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.

Kokeile viinin kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.

Attilio Ghisolfi Barolo Bricco Visette 2004

70,05 €

Ikääntynyt Barolo, jossa tanniinit ovat selkeästi jo pehmentyneet. Barolot ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.

Avaa pullo hyvissä ajoin ennen tarjoilua (voit avata viinin jopa useita tunteja ennen nauttimista).

Kokeile viinin kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.

Patrizi Brut Rosé

11,50 €

Rose Spumante sopii hienosti maljajuomaksi, aperitiiviksi, seurustelujuomaksi tai ruokajuomaksi vaikka läpi koko aterian.

Damilano Arneis 2018

13,90 €

Arneis on osuva valinta esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.

Kokeile Arneisin kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
Arneis toimii erityisen hyvin myös itämaisen ruoan kaverina.

Gianfranco Alessandria Barbera d'Alba Vittoria 2016

39,80 €

Runsas ja aromikas Barbera on hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia tai hieman maustetumpia ruokia.

Kokeile viinin kanssa esimerkiksi barbeque-marinoituja possunribsejä, kasvis-naudanlihavartaita tai grillattua kanaa.

Kypsät tanniinit tuovat tämän tyylisiin viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.

Podere Ruggeri Corsini Barbera d'Alba 2018

19,94 €

Marjaisa ja raikas barbera. Keskitäyteläinen viini, joita sävyttää tuoreiden marjojen aromit ja hapokkuus. Voit löytää viineistä kypsän karpaloisia, vadelmaisia ja kirsikkaisia aromeja. Maun hapokkuus raikastaa juoman ruokapöytään sopivaksi.

Ruokasuositus: Pasta, pizzat, kasvisruoat. Kokeile: Aldenteksi keitetty punajuuri, paahdettu pinjansiemen, vuohenjuusto (joko paistettu tai tuore), vanhaa balsamicoa ja päälle ruccolaa (pikku suola ja tuore mustapippuri päälle).

Viinin tarjoilulämpötila 18 astetta.

Manfredi Barbera 2018

9,90 €

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, tumman kirsikkainen, luumuinen punaviini Piemontesta. Ruokasuositus: Pastat, pizza ja pataruoat. Barbera on hapokkuutensa ja hedelmäisyytensä ansiosta hyvin monipuolinen käyttöviini.