Valmistan käsin suklaita Hämeenlinnassa. Yhdistän harvinaisiin suklaalaatuihin suomalaisia luonnontuotteita ja hankin ne niin läheltä kuin vain saan. Mehiläissuklaani palkittiin kansainvälisessä suklaakilpailussa pronssimitalilla. Kantarellisuklaani lanseerasin Berliinin ruokamessuilla.
Valikoimiini kuuluu ainutlaatuisia suklaita kuten sokeritonta ja rasvatonta 100 kaakaoprosentin suklaata, villisuklaata Boliviasta sekä karamellisoitua valkosuklaata Blondia, luomua, vegaania ja Reilun kaupan suklaata.
Suklaani sopivat niin viiniin kuin ruokaan.
Järjestän suklaa-viinimaisteluita viinimestarien kanssa. Makumatka on jännittävä, kun yhdistämme viinejä ja suklaita ympäri maailmaa.
Suklaillani voi leipoa ja kokata, tehdä kastikkeita, kuorrutuksia tai täytteitä.
Tervetuloa tutustumaan standilleni 3f2!
Käsintehtyjä suklaita niin viinin kera kuin ruuanlaittoon.
Ja ihan vain ainutlaatuiseksi makunautinnoksi!
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?