Chateau Carsin on suomalaisomisteinen viinitila Ranskan viininviljelyn sydänmailla Bordeaux’ssa. Tilaa johtavat isätytär-tiimi Juha & Nea Berglund. Chateau Carsinilla viljellään noin 20 hehtaaria viinitarhoja ja kaikki tarhat ovat luomuviljeltyjä vuodesta 2016 alkaen. Vuodesta 2022 lähtien kaikki viinit ovat virallisesti luomusertifioituja. Viinit valmistetaan käsityönä ja luonnolla on suuri paikka sydämessämme; emme käytä synteettisiä hyönteisten torjunta-aineita ja vaalimme luonnon biodiversiteettiä. Kellarissa työskentely on simppeliä; minimoimme manipulaatiot ja viineissämme käytetään pääasiassa vanhoja tammitynnyreitä. Viinimme heijastelevat niiden alkuperää ja maistuvat viiniltä itseltään. Parhaimmillaan ne ovat tarjottuna hyvän ruoan ja ystävien seurassa.
Voit tutustua tuotteisiimme alla olevista linkeistä, sekä Viinikellari.com-verkkokaupassa Suomessa voit ostaa viinejämme helposti suoraan verkkokaupasta (hintoihin sisältyy Suomeen maksettavat alkoholi- ja juomapakkausverot sekä arvonlisäverot). Lisäksi viinejämme löytyy Alkosta
Teemme lisäksi mielellämme myös tarjouksen yrityksesi viinitarpeisiin. Laadukas viini on mainio lahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Meidän kauttamme onnistuu myös kustomoidut etiketit tai pullot, esimerkiksi lasermerkkauksen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme tarjota juuri teidän tarpeisiinne sopivan viinin!
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?