Amarviini Oy:n ja Wine Saimaan tuotteet ovat Euroopasta ja ne on tehty kestävän kehityksen menetelmillä. Suurin osa viineistä on Bio viinejä ja viinien
vähäsulfiittisuus on myös erittäin tärkeä asia sekä vegaanisuus huomioidaan viineissä. Viinitilat ovat perhetiloja, joille laatu on ykkösasia viineissä. Tuomo ja
Arja tuntevat henkilökohtaisesti viinintekijät ja he tietävät miten viinit on tehty.
Vigneti di Ettore viinitila sijaitsee Italian Valpolicella alueella. Tilaa johtaa Giampaolo Righetin perhe ja viinien valmistamisesta vastaa Gabriel Righetti.
Italian arvotettu Guide de L’Espresso palkitsi kesäkuussa 2023 Gabriel Righettin parhaana Italian alle 40-vuotiaana viinitekijänä. Samalla palkittiin Valpolicella Classico Amarone 2018 94+ pisteellä. Myös viinitilan Ripasso valittiin viime keväänä Veronan alueen 100 parhaan viinin joukkoon 3500 viinistä. Heinäkuussa 2025 Vigneti di Ettore viinitila valittiin sadan parhaan Italian viinitilan joukkoon.
Fattoria Paganon viinitila sijaitsee Italian Campanian Falerno del Massico alueella 50 km Napolista pohjoiseen ja tilalla on myös viinitarhoja Avellinon alueella 50 km Napolista itään. Tilaa johtaa Antonia ja Angelo Paganon perhe. Fattoria Paganon tärkeimmät laatuviinit tulevat Italian ensimmäiseltä laatuviinialueelta Falerniasta, jonka alueen viinejä arvostettiin jo 2000 vuotta sitten Rooman keisarikunnan aikana Rooman parhaimpina viineinä.
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?