Jaa

Facebook
WhatsApp

Viinielämää

Viinielämää® on uusi suomalaisen viinikulttuurin palvelukeskittymä, jonka avulla on entistä helpompaa pysyä ajantasalla viinimaailman uutisista ja tapahtumista, saada oppeja ja vinkkejä omaan viinielämään sekä löytää mielekästä viiniin liittyvää tekemistä itselle tai isommalle porukalle.

Meille on tärkeää tarjota sivustollamme laadukasta ja kattavaa sisältöä kaikesta viiniin liittyvästä, ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat viinit ja viinitapahtumat.

Lanseeraamme palvelumme Viini & Ruoka 2023 -tapahtuman yhteydessä 26.10.2023, jolloin osastollamme 2e69 on luvassa mahtavia avajaistarjouksia ja palkintoja koko tapahtuman ajan. Tule tutustumaan monipuoliseen toimintaamme ja maistelemaan parhaita viinejä osastolle 2e69 (lasipisteen läheisyydessä).

Ensimmäinen Viinielämää® -klubin tasting järjestetään messuilla lauantaina 28.10.2023 klo 13 ja aiheena on Galician pientuottajaviinit. Luvassa on Galician parhaiden viinintekiijöiden aarteita, joita harvoin pääsee maistelemaan. Paikat tastingiin myy Viini & Ruoka 2023 -tapahtuma.

Olemme täällä sinua varten, jotta arjessasi olisi jatkossa parempaa viinielämää! <3

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?