Jaa

Facebook
WhatsApp

Libellule de Provence

Libellule de Provence Oy on eteläranskalaisiin herkkuihin ja tuotteisiin keskittynyt, vuonna 2021 perustettu maahantuontiyritys, jonka missiona on tarjota elämyksiä ja ranskalaista elämäniloa eli joie de vivreä suomalaiseen arkeen ja juhlaan. Yritystä luotsaa ranskalaisen miehensä tuella suomalainen yrittäjänainen Eeva.

Libellule de Provence on provencelaisen Maison Brémond -artesaaniherkkubrändin kumppani ja maahantuoja Suomessa.

Maison Brémondin laaja gourmet-tuotevalikoima sisältää puhtaista ja korkeatasoisista raaka-aineista valmistettuja uniikkeja artesaaniherkkuja: hilloja, makeita ja suolaisia kreemejä ja levitteitä, balsamicoja, oliiviöljyjä sekä mausteita.

Maison Brémond tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten pientuottajien kanssa, panostaa tuotteidensa valmistuksessa perinteisiin käden taitoihin ja vaalii filosofiassaan luonnon monimuotoisuutta sekä ympäristön ja lähiyhteisöjen hyvinvointia. Laadun ja tuoreuden varmistamiseksi tuotteita valmistetaan aina vain pieni erä kerrallaan.
Kauniit, herkulliset ja korkeatasoiset Maison Brémond -tuotteet ovat paitsi hurmaavia omassa käytössä, myös ihania joululahjoja. Ne sopivat erinomaisesti myös yrityslahjoiksi ja HoReCa-toimijoille.

Etelä-Ranskan tunnelmia ja lisätietoa Libellule de Provencesta sekä Maison Brémond -tuotteista löydät osoitteista:
www.libellule.fi
Instagram: libellule.fi
Facebook: libellule.fi

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?