Jaa

Facebook
WhatsApp

La Tartufata

Showroom- myymälä La Tartufata on todellisten kulinaristien kauppa. Meiltä löydät aidot ja alkuperäiset italialaiset premium -elintarvikkeet, kuten tuoreet tryffelisienet, muut tryffelituotteet, balsamietikat, ekstra neitsytoliiviöljyt, pastat, risottoriisit ja antipastit makeita ja gluteenittomia tuotteita unohtamatta. Meillä voit myös maistella esim. oliiviöljyjä ja balsamietikoita ja nauttia kupposen espressoa. Voit myös kutsua meidät järjestämään Catering-tilaisuutesi.

Juuremme ovat vuodessa 2006, jolloin yrityksemme Transmontani Oy alkoi tuoda piemontelaisten pientuottajien elintarvikkeita ja alkoholijuomia Suomeen. Vehreä Piemonten alue sijaitsee Luoteis-Italiassa ja se tunnetaan maailmalla erityisesti Barolo-, Barbera- ja Barbaresco -viineistään. Kulinaristit tietävät myös, että Piemontesta tulevat valloittavat valkoiset timantit – tuoreet tryffelisienet. 

Tänään laaja valikoimamme koostuu premium-luokan elintarvikkeista sekä alkoholijuomista kautta Italian tuottajilta, joita yhdistävät perinteiset valmistusmenetelmät ja lähialueen raaka-aineet. Toimintamme kattaa koko ketjun maahantuonnista foodservice tukkukauppaan ja vähittäismyyntiin. Asiakkaamme HoReCa-sektorilta ovat gourmet-elämyksiä tarjoavia ravintoloita, hotelleja, cateringyrityksiä, muita elintarviketukkuja sekä tuotteitamme jälleenmyyviä vähittäiskauppoja. 

Meiltä saat kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua. Showroom-myymälämme La Tartufatan löydät Helsingin Ullanlinnasta, Tehtaankatu 21. Benvenuti!

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?