Perustusvuotenaan 1967, Union des Vignerons des Côtes du Rhône oli 11 viiniosuuskunnan liitto. Tänä päivänä nimellä Cellier des Dauphins, osuuskunta yhdistää 2 300 viininviljelijäperhettä, jotka viljelevät 12 500 ha viiniköynnöksiä (1000 ha sertifioitu luomuksi), yli kymmenellä Rhônen eri apellaatiolla.
Cellier des Dauphins on Ranskan johtava Appellation d’Origine Contrôlée- tuottaja. Työntekijöitä on 130 ja vuosituotanto 45 miljoonaa pulloa.
Vastuullisuus ja ympäristön suojeleminen ovat merkittävässä roolissa läpi koko tuotantoketjun: paikallisuus, pullojen kierrätys, veden säännöstely tai esimerkiksi viljelyalueille pystytetyt linnunpöntöt ajavat kaikki luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointia.
TAPAHTUMA-ALUE
Viini & Ruoka -tapahtuman tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin Messukeskuksessa Helsingin Kirjamessujen vieressä.
Eteläinen sisäänkäynti
Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Jerry
Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.
Olethan täysi-ikäinen?