Jaa

Facebook
WhatsApp

Castillo de Molina / 9 Lives

Castillo de Molina oli suuren chileläisen viinintuottajan, Viña San Pedron ensimmäinen premium-viinisarja, omistautuen laatuun ja innovaatioihin. Heidän visionsa on etsiä juuri oikeaa kasvupaikkaa kullekin rypälelajikkeelle, jonka avulla tuoda viinirypäleen parhaat ominaisuudet esille.
Castillo de Molinan laatuviinit ovat voittaneet monia kansainvälisiä palkintoja, mutta menestystä on tullut rutkasti myös Suomessa (mm. Vuoden Viinit -kilpailussa).

9 Lives on puolestaan Viña San Pedron nuorekas, värikäs ja hieman salaperäinenkin viinimerkki, jonka nimi viittaa kissamyyttiin, jonka mukaan kissoilla on yhdeksän elämää. Sekä viinien ulkoasu että sisältö tarjoaa aisteillemme rikkaan ja herkullisen makumaailman. Viña San Pedro on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä.

Viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla San Pedro viljelee. Viinitalo on palkittu useaan otteeseen ponnisteluistaan ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen parissa. Tervetuloa osastollemme tutustumaan chileläisiin Castillo de Molinan ja 9 Livesin viineihin!

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?