Jaa

Facebook
WhatsApp

Brukett

Brukett on käsin poimittujen juomaelämysten talo. Kuratoimme ekologisesti kestävät tuotteet, käymisen arvoiset kokemukset sekä kiehtovat sisällöt tänne tarjollesi. Koko homman ideana on helpottaa hyvän maun valintojen tekemistä.

Meille hyvä maku merkitsee paitsi makuhermoja kutkuttavia elämyksiä myös valintoja, jotka kestävät kriittistä tarkastelua sekä maapallon että ihmisen näkökulmasta. Kestävämpien juomaelämysten aineksiamme ovat lähi, luomu, käsityö ja kiertotalous. Niin omia kuin ystävyysbrändejämmekin yhdistää aina jollain tapaa pyrkimys vastuullisuuteen. Joskus se tarkoittaa luontoystävällisempiä pakkausmateriaaleja, joskus taas ekologisempaa viljelyä.

Kehittelemme uudenlaisia juomakeksintöjä tukikohdissamme Fiskarsin idyllisissä maisemissa sekä Unescon maailmanperintökohteenakin tunnetussa Suomenlinnassa. Ylpeyksiemme Fiskarsin Panimon, Suomenlinnan Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn lisäksi täydennämme kattaustamme hyvillä kumppaneilla aina pientuottajista suurempiin luottobrändeihin.

Tervetuloa tekemään hyvän maun valintoja kanssamme!

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?