Jaa

Facebook
WhatsApp

Uvanuda

Uvanuda sai alkunsa, kun sommelierimme Giovanni Gavello vieraili Italiasta luonamme Suomessa. Viettäessämme upeaa kesäpäivää Helsingissä ruuan, ja tietysti italialaisen viinin, merkeissä saimme idean. Miksi emme aloittaisi viinin maahantuontia Italiasta Suomeen? Siitä se ajatus sitten lähti. Muutaman viinilasillisen (tai pullon) jälkeen, yrityksen nimeksi valikoitui Uvanuda, joka tarkoittaa italiaksi alastonta rypälettä. Nimi kuvastaa yrityksemme ydinajatusta täydellisesti. Tuomme maahan vain orgaanisia, käsin poimittuja ja rakkaudella valmistettuja viinejä italialaisilta pientiloilta. Olemme läheisessä kontaktissa tuottajiemme kanssa ja koemme heidän kaikkien kuuluvan vahvasti osaksi Uvanuda perhettämme.

Uvanuda on meille elämäntapa ja yhteisö, johon toivotamme tervetulleeksi kaikki viininystävät ja nautiskelijat. Täten kutsummekin itseämme leikkimielisti Uvanudisteiksi. Uvanudistin elämäntapa sisältää tietenkin viiniä, ruokaa tai mitä tahansa, joka tuottaa yksilölle tai yhteisölle mielihyvää. instagram/uvanuda

Pisteeltämme tulet löytämään useita italialaisia herrasmiehiä, joiden kanssa voit hioa kielitaitoasi ja keskustella viineistä. Kulinaristeille, meillä on myös pieniä yllätyksiä Ersilian-tilalta, joka sijaitsee Italian Marchessa.

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?