Jaa

Facebook
WhatsApp

Unique Wine Tours

Unique Wine Tours- Onnistunut matka koostuu monesta tärkeästä elementistä. Matkamme koostuvat aina parhaista ja laadukkaista palveluista viiniteeman ympärillä. Matkan korkealaatuinen sisältö tehdään yhdessä suomalaisen viiniasiantuntijan kanssa, joka toimii matkalla mukana viinioppaana ja luo matkasta unohtumattoman elämyksen. Sinä keskityt lomallasi ainoastaan nauttimiseen ja rentoutumiseen. 

Pitkä kokemus matkojen ja tapahtumien järjestäjänä on antanut meille selkeän kuvan siitä, mitä tasokas ja mieleenpainuva matka vaatii. Räätälöimme yksilöllisesti suunniteltuja matkoja yrityksille, yhdistyksille, ystäväporukoille sekä pariskunnille. Vastuullisena matkanjärjestäjänä kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin. 

Unique Weddings – Häät ulkomailla on ikimuistoinen unelma hääparille ja elämysmatka vieraille. Unohda stressi ja häiden järjestämisen valtava työ. Valitse juuri teille mieleinen hääteema- me järjestämme teille ainutlaatuiset unelmienne häät pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta.  

Häät ulkomailla lämpimässä ilmastossa on nouseva trendi maailmalla. Voit koota kutsulistalle rakkaimmat läheiset ja järjestät huikeat juhlat, jotka jokainen häissä oleva muistaa aina. 

Itse häätilaisuuden lisäksi järjestämme matkalle ohjeisohjelmaa ennen ja jälkeen hääpäivän. Hoidamme myös häävieraiden matkajärjestelyt kuten lennot, majoituksen, kuljetukset jne. Häiden jälkeen voitte viettää häämatkaa kohteessa tai voimme järjestää sen myös muualle.

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?