Tukkutorin Kala

UUSI VERKKOKAUPPAMME ON OTETTU KÄYTTÖÖN! Pääset tutustumaan kauppaan tästä

Tukkutorin Kala on alan johtava kalojen ja äyriäisten asiantuntija. Liikkeessämme yhdistyvät saumattomasti kolme osa-aluetta: perinteinen kivijalkakauppa kuluttajille herkullisineen palvelutiskeineen, kala-lounasravintola ja kala-tukkukauppa jonka laatuun luottavat mm kaikki Helsingin Michelin-tähti ravintolat. Palvelutiskimme ovat täynnä herkullisia tuoreita kaloja ja muita mereneläviä. Suomen laajimmasta valikoimasta saat aina huippuluokan tuotteet vaativiinkin tarpeisiin. Myymälässämme on ”kaksoishinnoittelu”. Kilpailukykyiset kuluttajahinnat, mutta myös tukkuhinnat ravintoloitsijoille, catering-yrityksille ja muille ruokakaupoille. Avaamme ma – la joka päivä jo kello 7, joten voit hakea huipputuoreet kalat vaikkapa Heinon Tukussa käynnin yhteydessä.

Iso osa tuotteistamme tulee kotimaisilta ammattikalastajilta ja loput tuoreena suoraan maailman meriltä.

Tuoreiden kalojen lisäksi löydät meiltä paikan päällä savustetut laadukkaat savukalat, graavikalat, salaatit, sillit ja silakat, äyriäiset ja mädit.

Tukkutorin kalaan voit poiketa myös aamukahville, lounaalle (arkisin klo 11-14), brunssille (lauantaisin klo 11-16) herkulliselle bliniannokselle tai vaikkapa syömaan pari osteria.

Tukkutorin kalan vetäjänä toimii pitkän linjan kalamestari Karl ”Kala-Kalle” Huttunen. Meiltä sinun ei tarvitse lähteä pelkän kalakassin kanssa: osaava henkilökuntamme antaa mukaasi parhaat ruoka- ja valmistusohjeet.

Facebook

Instagram

Työpajankatu 2b, 00580 Helsinki

010 3113666

info@tukkutorinkala.fi

www.tukkutorinkala.fi

Esittelyssä

Huipputuore Lohifilee Norjasta 100g

2,90 €

Taatusti kaupungin tuoreinta lohta! Fileoimme kokonaiset lohet joka aamu myymälässämme ja nypimme käsin ruodottomaksi. Lohemme on aina niin tuoretta, että voit syödä sitä raakana ja tehdä vaikkapa sushia tai sahimia. Lisää ostoskoriin haluamasi grammamäärä, yksikkö per 100g

Suomen ehkäpä parasta siianmätiä 150g

24 €

Suomen ehkäpä parasta siianmätiä! Villiä merisiikaa, pyydetty Kotkasta. Pakaste, 150g purkki.

Tämän syksyn 2020 tuotantoa.

Nyt -64% Kuopion Perinnetuotteen testivoittaja-kukko 500g

5 € (Norm 14 €)

Kuopion Perinnetuotteen testivoittaja-kukko. Kukot valmistetaan käsityönä Kuopiossa ja niillä on APT=Aito Perintetinen Tuote leima. Sama kuin esimerkiksi aidossa Parmesan-juustossa.

Äyriäisplatter kahdelle

99 €

Syöntivalmis äyriäisplatter kahdelle. Huom! Kuva tällä hetkellä viitteellinen, sisältö saattaa muuttua mutta on varmasti hyvä :)

Joka päivä huipputuoretta savustettua kalaa!

Myymälässämme on oma, perinteinen savu-uuni jossa valimstamme aidolla leppäpurulla huipputuoretta savukalaa joka päivä. Ensimmäinen uunillinen valmistuu viimeistään klo 14. Voit myös tilata isompia eriä vaikkapa juhliin tai catering-tilaisuuteen.

Kauppa Stadin sydämessä

Ei öissä töissä, vaan myymälöissä! Olemme avoinna ma-la 7-18 Voit tilata herkkuja myös kotiin toimitettavaksi tai tuomme ne ulos autoonne. Työpajankatu 2b, 00580 Helsinki