Spice Up!

Spice Up! tuotteisiin kuuluu aitoja ja korkealaatuisia aasialaisia maustekastikkeita, -tahnoja ja nuudeleita. Tuotteet on valmistettu mahdollisimman aidoilla resepteillä Aasiassa. Aitouden lisäksi tuotteiden korkeaan laatuun ja tuoteturvallisuuteen on kiinnitetty erityishuomiota. Jokaisesta purkista löytyy testattu resepti ja käyttövinkkejä.

Spice Up! tuotteita löytyy miltei kaikkien päivittäistavarakauppojen valikoimissa. Laajin valikoima tuotteita löytyy suurimmista Prismoista ja suurimpien kaupunkien Citymarketeista. Tuotteita löytyy hyvä valikoima myös S-Marketeista ja K-Supermarketeista. Suppeammat valikoimat löytyvät useimmista päivittäistavarakaupoista. Jos tuotetta ei löydy kaupan hyllystä, kannattaa pyytää kauppiasta tilaamaan sitä.

Fine Foods Oy Ltd, Juhanilantie 4 A, 01740 Vantaa

020 155 6200

myynti@finefoods.fi

www.finefoods.fi/

Esittelyssä

Hyvää makua elämään!

Hyvää makua elämään on pääasiallisesti aasialaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä Facebook-sivusto. Sivulla saat nauttia ripauksen aasialaista elämystä ja jakaa reseptejä sekä vinkkejä myös muille. Tervetuloa!

Tom Yam keitto - Tom Yam Goong

Uutta inspiraatiota keittiöön. Lämpöä ja mausteita talveen! Kokeile Spice Up! Tom Yam tahnaa monipuolisesti keitoissa, kastikkeissa ja marinadeissa. Helposti ja nopeasti.

Lihattoman lokakuun parhaat

Lihaton lokakuu on loistava tapa keventää sekä oloa että kukkaroa, ja tutustua maukkaisiin kasvisruokaresepteihin. Kasvisruokailu ja satokausiajattelu ovat nyt kuuminta hittiä! Helpottaaksemme valinnanvaikeutta kasvisruokareseptien kattavassa kirjossa, olemme koonneet yhteen kymmenen parasta kasvisruokareseptiä lihattomalta lokakuulta. Näiden reseptien avulla pääset samalla nauttimaan aasialaisesta makumaailmasta parhaimmillaan. Nautinnollisia vegehetkiä!