Slurp

Slurp tuo makumieltymystesi mukaiset laadukkaat ja kestävästi tuotetut pienpaahtimokahvit yli 20 kotimaisen pienpaahtimon valikoimasta suoraan kotiisi – vastapaahdettuina. Meiltä löydät myös herkullisimmat tuoreteelaadut.

Slurp tekee yhteistyötä yli 20 parhaan artesaanipaahtimon kanssa tehdäksemme sinun kahvihetkistäsi elämyksellisiä. Yhteistyöpaahtimoidemme intohimona on tuottaa maultaan ylivertaisia kahveja, joka edellyttää paitsi erittäin korkeita kahvin laatukriteerejä myös kestävää ja läpinäkyvää kahvituotantoa aina viljelijältä paahtimolle. Valitsemme jokaiseen toimitukseen aina uuden herkullisen ja mielenkiintoisen kahvin sinun makumieltymystesi mukaisesti, ja toimitamme sen suoraan postilaatikkoosi.

Miten ikinä haluatkaan kahvisi nauttia ja kuinka tarkka kahvin mausta oletkaan, me tarjoamme helpon tavan laadukkaasta kahvista nauttimiseen ja uusien makuelämysten löytämiseen. Valmistaudu makumatkaan ja vie kahvihetkesi täysin uudelle tasolle!

Erikoistarjous Viini & Ruoka -verkkotapahtuman osallistujille:
Koodilla “viinijaruoka2020” 50 % alennus SLURP kahvielämyksen ensimmäisestä kahvista

Tutustu messutarjouksiin!

Esittelyssä

Espressokoneet

Alk. 539 €

Helppokäyttöisiä ja laadukkaita espressokoneita kotiin. Tee kahvilatasoista espressoa helposti kotonasi, nappia painamalla!

Tuoreteet

Alk. 2.61 €

Tutustu herkullisiin tuoreteelaatuihimme! 10% alennus kaikista teelaaduista koodilla “slurptee10”.

SLURP rare

27.90 €

Harvinaisia kahvilaatuja. Kokeellisia prosessointimenetelmiä. Erityisiä makuprofiileja. SLURP rare on eksklusiivinen elämys, jonka kahveja et saa mistään muualta. Kilpailutasoisia kahveja ja palkittuja eriä, joihin vain harvat pääsevät käsiksi.

SLURP decaf

Alk. 4.95 €

Erinomaista ja laadukasta kahvia kofeiinittomana kotimaisilta pienpaahtimoilta. Kofeiini poistetaan kahvipavuista luonnollisin menetelmin. Paahdetaan tilauksesta ja toimitetaan tuoreena suoraan postiluukkuusi!

SLURP Organic

Alk 5,45 €

Korkealaatuisia luomu-sertifioituja kahveja Suomen parhaimmilta luomuun erikoistuneilta pienpaahtimoilta. Makuprofiili medium-tumma. Paahdetaan tilauksesta ja toimitetaan tuoreena suoraan postiluukkuusi!

SLURP Original

Alk. 4.95 €

Korkealaatuisia vastapaahdettuja kahveja makumieltymystesi mukaisesti aina eri kotimaisilta huippupaahtimolta. Paahdetaan tilauksesta ja toimitetaan tuoreena suoraan postiluukkuusi!