Roster

Kansainvälisiä makuja sesongin raaka-aineista

Rosterin keittiössä keskitytään Kari ‘Kape’ Aihisen ja Olli Kolun luotsaamana muhkeisiin makuihin. Yhdistelemme rohkeasti vaikutteita maailmalta, ja tarvittaessa laitamme klassikot uusiksi. Meillä turhat muodollisuudet jätetään narikkaan. Kokkaamme rempseästi, luovasti ja pilke silmäkulmassa. Erinomainen palvelu on meille kaiken kulmakivi ja illan tunnelma onni ja autuus.

Listaltamme löytyy aina vaihtoehtoja niin kasvis-, kala- kuin liharuokienkin ystäville. Rosterin ruoka tehdään intohimolla sesongin parhaista ja vastuullisista raaka-aineista kansainvälisellä twistillä. Emme sitoudu yhteen tyyliin tai maahan vaan yhdistelemme rohkeasti vaikutteita maailmalta.

Rosterissa juomien tehtävänä on kruunata illallinen. Se tarkoittaa ruokien kylkeen istuvia viinejä maailman eri kolkista, ja cocktaileja sekä oluita, joista löytyy niin makua kuin tarinoita. Match made in Roster on filosofiamme.

Roster sijaitsee Turun tuomiokirkon kupeessa v. 1832 rakennetussa Maaherran Makasiinissa. Meiltä löytyy 120 asiakaspaikkaa, pieni cocktail-lounge, avokeittiö, looseja, kaksi kerrosta ja kesällä aurinkoinen terassi. Aleksi Hautamäen suunnittelema sisustus yhdistelee vintage-tunnelmaa ja modernia muotoilua talon perinteitä kunnioittaen. Miljöön viimeistelee naapurimme galleria Makasiini Contemporaryn tarjoilema huipputason moderni taide.

Tervetuloa!

Esittelyssä

KapeFix-menu viinipaketilla

94,00 €

Roster Turussa tarjoillaan Ruoka & Viini messujen ajan 12.10-31.10. makuhermoja hivelevää, neljän ruokalajin menukokonaisuutta nostaen jalustalle ruoan ja viinin valloittavat yhdistelmät. Koe uskomattomia makuelämyksiä, kun ruoka ja viinin yhdistetään oikein! Parhaimmillaan ruokiin yhdistetyt viinit nostavat annoksista esiin aivan uusia makuja, täydentäen ruoassa käytettyjä raaka-aineita, täydellisiksi makuelämyksiksi. Tule ja koe unohtumaton ilta Rosterissa ja ihastu viinin ja ruoan yhdistelmiin!