Ravintola Muru

Ravintola Murun perustivat kaverukset 2010, tarkoituksenaan tehdä itselleen hyvä työpaikka ja kavereilleen paras mahdollinen ravintola. Muru on kirinyt vuosien aikana Helsingin ehdottomaksi klassikoksi. Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan. Murun omistajat ja perustajat Henri Alén, Timo Linnamäki ja Samuil Angelov suunnittelevat päivittäin yhdessä Keittiömestari Karoliina Narkiniemen ja Ravintolapäälikkö Maiju Rintalan kanssa, kuinka voisimme yllättää vieraamme tänään. Tänä kesänä aukaistiin Murun naapuriin Murun Viinibaari joka palvelee viinin ystäviä keskiviikosta lauantaihin.

Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki

+35830047233

varaukset@murudining.fi

murudining.fi

Esittelyssä

Ravintola Murun päivän menu

79€ kahdelle

Viini & Ruoka - verkkomessutarjouksena 12.10-31.10 tiistaista torstaihin on mahdollisuus nauttia Murun päivänmenu hintaan 79€/ 2 henkilöä. Tarjous koskee vain ennakkovarauksia, joissa on ilmoitettu varauskoodi Viini & Ruoka.

Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja, niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta huipputoimittajilta – oli sitten kyse ruoasta tai juomista.

Päivän menu on neljän ruokalajin kokonaisuus, jossa korostuu sesonginmukaisuus. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioimme parhaamme mukaan.