Ravintola Muru
Ravintola Murun perustivat kaverukset 2010, tarkoituksenaan tehdä itselleen hyvä työpaikka ja kavereilleen paras mahdollinen ravintola. Muru on kirinyt vuosien aikana Helsingin ehdottomaksi klassikoksi. Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan. Murun omistajat ja perustajat Henri Alén, Timo Linnamäki ja Samuil Angelov suunnittelevat päivittäin yhdessä Keittiömestari Karoliina Narkiniemen ja Ravintolapäälikkö Maiju Rintalan kanssa, kuinka voisimme yllättää vieraamme tänään. Tänä kesänä aukaistiin Murun naapuriin Murun Viinibaari joka palvelee viinin ystäviä keskiviikosta lauantaihin.
Esittelyssä
Ravintola Murun päivän menu
79€ kahdelleViini & Ruoka - verkkomessutarjouksena 12.10-31.10 tiistaista torstaihin on mahdollisuus nauttia Murun päivänmenu hintaan 79€/ 2 henkilöä. Tarjous koskee vain ennakkovarauksia, joissa on ilmoitettu varauskoodi Viini & Ruoka.
Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja, niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta huipputoimittajilta – oli sitten kyse ruoasta tai juomista.
Päivän menu on neljän ruokalajin kokonaisuus, jossa korostuu sesonginmukaisuus. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioimme parhaamme mukaan.