Kokkipuoti

Kokkipuoti – keittiökulttuuria vuodesta 1968. Kokkipuoti on 58-vuotias laadukkaiden keittiön työvälineiden erikoisliike. Meiltä löydät kaikki keittiön työvälineet: veitset, kattilat, paistinpannut, padat ja keittiön pienet työvälineet. Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito on sinua palvelemassa kaikissa ruuanlaiton työvälineisiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme myös jokaisen ruuanlaittoharrastajan toivelahjapuoti. Palvelemme sinua nyt verkossa ja Iso Omenassa, pääkäytävällä apteekkia vastapäätä – tervetuloa!

Yrityksen historiasta kerrottu enemmän Kokkipuodin omilla nettisivuilla.

Facebook: Kokkipuoti

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9-11, 02230 ESPOO

050 594 8836

kokkipuoti@kokkipuoti.fi

www.kokkipuoti.fi

Esittelyssä

Zwilling taotut keittiöveitset, 3-osainen setti -30%!

Nyt 132 € (189 €)

Saksalaisen Zwillingin 3-osainen veitsisetti. Setissä 20 cm kokkiveitsi, 13 cm sahalaitaveitsi ja 10 cm juuresveitsi. Veitset taottuja 4*-sarjan veitsiä. Sarjaan saatavana myös paljon muita veitsiä esim. leipäveitsi ja kalanfileointiveitsi.

Zwilling taotut keittiöveitset, tukkisetti -30%!

Nyt 247 € (353 €)

Tukkisetissä kaikki ruoanvalmistuksessa tarvittavat perusveitset: 20cm kokkiveitsi, 20cm leipäveitsi, 13cm sahalaitaveitsi ja 10cm juuresveitsi. Lisäksi settiin kuuluu teroituspuikko, keittiösakset sekä pyökkinen veitsitukki. Veitset saksalaisen Zwillingin taottuja 4*-sarjan veitsiä.

Alessi Plissé-vedenkeitin 1,7L punainen -20%!

Nyt 71 € (89 €)

Alessi halusi valmistaa sähköisen vedenkeittimen, joka on kevyt ja hyvä kaataa. Näin syntyi Plissé-vedenkeitin!

Pulltap viinipullonavaaja Swarowski kristalleilla -30%!

Nyt 48 € (69 €)

Valettu metallikahva viimeistelty Swarovski-kristalleilla. Kaksivaiheinen nostotuki kiillotettua terästä. Vahva teflonoitu spiraali ja sahateräinen kapselileikkuri. Nostotuen yläosassa kruunukorkin avaaja. Läpinäkyvä lahjapakkaus.