The Good Guys Kombucha

Hyvien kavereiden käsityönä valmistama aito kotimainen kombucha suoraan Pirkanmaan sydämestä! Laatu on meille kaikki kaikessa ja siksi käytämme valmistuksessa ainoastaan korkealaatuista irtolehtistä teetä sekä aitoja luomuraaka-aineita. Kombucha valmistuu rakkaudella perinteistä fermentointimenetelmää käyttäen, jolloin kaikki kombuchan hyvät ominaisuudet siirtyvät jokaiseen pulloon. Kokeile ja ihastu!

Mitä meidän kombucha on?

Kombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.

Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.

Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

Mitä yrttikombucha on?

Yrttikombucha eroaa tavallisesta kombuchasta siten, että teen asemesta fermentoidaan yrttihauduketta. Näin erilaiset yrtit antavat omat tehoaineensa ja tunnusomaisen makunsa kombuchaan.

Yrttikombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista yrteistä ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston, eli scobyn, nauttiminen on täysin turvallista.

Esittelyssä

Kombucha starter kit, luomu

39 €

The Good Guys -kaupasta löydät kaikki mitä kombuchan kotivalmistamiseen tarvitset. Kaikki scobymme ovat rakkaudella kasvatettu hygieenisissä, elintarviketuotantoon hyväksytyissä tiloissa. Kokeile, innostu ja tee ehtymätön kombuchan lähde kotiisi.

Aloituspakkauksella valmistat herkullista kombuchaa helposti ja varmistat ettei kombucha ikinä lopu kotoasi. Nauti kombuchan maailmasta ja luo mitä upeampia terveellisiä makuyhdistelmiä omassa keittiössäsi.

Pakkaus sisältää kaikki tarvikkeet ja ohjeet mitä tarvitset ensimmäisen 3 litran erän valmistamiseen. Seuraavien erien valmistamiseksi tarvitset vain lisää teetä ja sokeria.

Workshops

Kombuchan valmistaminen itse on helppoa ja hauskaa. Järjestämme erilaisia ja eritasoisia kombucha- ja teeaiheisia workshopeja ja tasting tapahtumia. Workshopeista löytyy tasoja vasta-alkajista aina kombuchakonkareihin saakka. Mikäli haluatte järjestää ryhmälle tai esim. yrityksen henkilöstölle tälläistä tapahtumaan, niin ota yhteyttä meihin markus@thegoodguys.fi  ja kysy tarjousta!

Kombuchakirja

27,90 €

Kombucha on teestä hapattamalla eli fermentoimalla valmistettava ikivanha juoma, joka on taas maailman laajuinen ilmiö! Siitä haettujen terveysvaikutusten ja hyvän maun lisäksi kombuchassa kiehtoo itse tekeminen. Monimutkaisia välineitä ei tarvita, ainekset ovat edullisia ja itse prosessi on – tämän kirjan ohjeilla – yhtä helppoa kuin siman valmistaminen.

Opas on kaikille kombuchasta ja sen kotivalmistuksesta kiinnostuneille. Kun perusohje on hallussa, voi maustamalla ja alkoholittomilla mocktailresepteillä muunnella makuja rajattomasti.

Kombucha Starter Kitin tilaajille kombuchakirja yhteishintaan 58,80€ (norm. 66,90€).

Videot

The Good Guys verkkokauppa on auki!

Poikkeustila vaatii poikkeuksellisia toimia! The Good Guys verkkokaupassa ennenkuulumattoman edullinen kotiinkuljetus Tampereella ja Helsingissä. Tilaa virkistävää kulauteltavaa suoraan kotiin.

KOMBUCHAOPISTO osa 1 - Kombuchan valmistus

Kombuchan perusohje

Kombuchan valmistamiseen tarvitset Scobyn (Symbiotic Culture of Bacteria & Yeast, eli kombucha-kasvusto), starter-nestettä (eli vanhaa kombuchaa), lasisen valmistusastian (vetoisuus on 3-4 litraa), puuvillaliinan, kattilan, lusikan, teesiivilän ja suppilon sekä tietysti muutaman pullon pullotusta varten. Alkuun pääsee näppärästi esimerkiksi Kombucha Starter Kitillä, jossa on kaikki mitä ensimmäisen kombuchaerän valmistamiseen tarvitset.

Valmistamiseen kannattaa varata ensimmäisellä kerralla aikaa noin 1 – 1,5 tuntia; jatkossa vähempikin riittää. Lisätietoja tästä.