Elämyslahjat

Anna elämyksiä, älä tavaraa! Elämyslahjoilta löydät yli 1200 elämystä, joilla ilahduttaa itseä tai läheistä. Elämysvalikoima koostuu ruoka ja juoma-, extreme-, vesi-, ajo-, lento-, hemmottelu- ja kurssielämyksistä.

Esittelyssä

Wine in the Dark

Norm. 159,99 € NYT 135,99 €

Elämys tarjoaa kahdelle osallistujalle noin kahden tunnin viinitastingin. Viinejä maistellaan ensiksi valoisassa ympäristössä, minkä jälkeen ohjelmassa on toinen tasting pilkkopimeässä: tämä auttaa osallistujia uppoutumaan yhä syvemmälle laadukkaiden viinien maailmaan. Wine in the Dark alkaa informativiisella osuudella kaikkia aisteja käyttäen, minkä jälkeen maistelut jatkuvat pimeässä: osallistujat pääsevät tekemään uudenlaisia yllättäviä makuaistimuksia, kun yhden aistin poistuessa käytöstä muut vahvistuvat. Tastingissa maistellaan yhteensä kuutta eri viiniä sekä valoisassa että pilkkopimeässä ympäristössä.

Viiden ruokalajin illallinen ravintola LiVissä

65 €

Lahjakortilla yksi henkilö pääsee nauttimaan laadukkaan viiden ruokalajin menun Tampereen keskustassa sijaitsevassa ravintola Liv’ssä. Kyseessä on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola loistavalla viinivalikoimalla. Ravintolan lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi ruokalista saa täydennystä isosta liitutaulusta, jolle Liv'n keittiömestari loihtii kauden parhaita herkkuja vuodenajan mukaisesti. Menun sisältö ei ole ehkä vielä tiedossa, mutta varmaa on, ettei lahjan saaja tule pettymään ruokailuelämykseensä kaudesta riippumatta.

Viinitasting kahdelle (Tampere)

80 €

Viinitimona tunnettu Timo Jokinen on työskennellyt yli 30 vuotta viinien parissa. Viinitohtori opastaa kepeällä, mutta asiallisella tavalla viinien mielenkiintoiseen maailmaan. Mikä olisikaan parempi tapa lisätä viinitietoutta kuin hauskalla ja rennolla otteella? Viinitasting järjestetään ravintola Winebridgessä, joka on mutkaton ja rento viinibistro, aivan Tampereen ytimessä. Bistron vaikuttava viinitarjonta on Tampereen parhaimmistoa. Viinitasting-tilaisuuksia ja viinikursseja järjestetään kuukausittain erikseen ilmoitettavan aikataulun ja sisällön mukaisesti.  Lahjakortilla on kahdelle. Kyseessä ei ole yksityinen elämys.

Shitty Dinner kahdelle

159,99 €

Tämä illallis-show on pakko kokea, naurumaratoni on taattu. Illallisen aikana lahjansaaja nauttii gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistaa, tarjoilijat ovat ammattitaidottomia ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia - tervetuloa Shitty Dinner illalliselle Helsinkiin tai Tampereelle!

Viinikurssi kahdelle (Helsinki)

120 €

Viinikerhon elämys tutustuttaa viinin ”kasvutarinaan”, eli miten rypäleet kasvavat ja miten viini lopulta valmistuu. Kurssilla käydään läpi klassisia viinin ja ruoan yhdistelmiä sekä perusmakuja. Kävijä oppii ymmärtämään viinin perusteet sekä yhdistämään viinejä ruokaan ja luomaan täydellisiä yhdistelmiä omassa keittiössään myös kurssin jälkeen. Kahden hengen viinielämykseen sisältyy vuorovaikutteinen luento ja lisäksi maistetaan kuutta eri viiniä eri perusmakujen kera. Kävijä oppii tunnistamaan kaikkein kuuluisimmat makuyhdistelmät. Kurssi käydään Helsingin Eteläesplanadilla.