Cilla’s Curated Living

Cilla’s Curated Living -konseptikaupan uniikki valikoima muodostuu huolellisesti valituista ja iloiseen Cilla’s elämäntyyliin sopivista ajankohtaisista tuotteista. Valikoimaan kuuluu kodin huusholli- ja sisustustuotteita, muotia, kosmetiikkaa ja lahjatuotteita. Näiden kokoonpanosta muodostuu viehättävä oma tyyli, joka rikkoo valtatrendejä ja puhuu omaa kieltään.

Astu sisään Cilla’s maailmaan kokemaan ja löytämään uutta inspiraatiota omaan asumiseesi ja olemiseesi. Cilla’s tarina ja tyyli kehittyvät jatkuvasti ja myös sinun mukanaolosi ja kokemuksesi muokkaavat sitä. Kuuntelemme herkällä korvalla signaaleja maailmalta, mutta myös asiakkaidemme ajatukset ja tuntemukset ovat meille tärkeitä.

Instagram: cillaswebshop

Facebook: cillaswebshop

Lönnrotinkatu 39, 00180 Helsinki

+358 456687454

info@cillas.fi

cillas.fi

Esittelyssä

Cilla's Tiski greippi-appelsiini käsitiskiaine

12,00 € (14,90 €)

Tiski greippi-appelsiini -käsitiskiaine tuo iloa tiskaukseen ja sopii mainiosti viinilasien käsinpesuun. Pullo toimii kivana sisustuksen viimeistelijänä keittiössä, sitä ei kannata pitää komerossa piilossa. Tiskin tuoksumaailma on rakennettu greipin ja appelsiinin eteerisistä öljyistä, jotka vievät ajatukset Etelä-Euroopan lämpöön ja valoon.

Raaka-aineet ovat biohajoavia kasvipohjaisia saippuainesosia ja saippuassa ei ole synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Koostumus on hellävarainen käsien iholle.  Tiski valmistetaan Suomessa ja sen tuotannossa käytetään tuulivoimaa. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus. (500ml)

Cilla's Tiski greippi-appelsiini käsitiskiaine täyttöpussi

20 € (24,90 €)

Tiski greippi-appelsiini -käsitiskiaine tuoksuu ihanan raikkaalle ja tuo iloa tiskaukseen. Raaka-aineet ovat biohajoavia kasvipohjaisia saippua-ainesosia ja saippuassa ei ole käytetty synteettisiä väri- tai tuoksuainesosia. Koostumus on hellävarainen käsien iholle.

Kätevä täyttöpussi sisältää kahden Tiski greippi-appelsiini -pullollisen verran tiskiainetta. Täyttöpussissa on kätevä kierrekorkki säilytystä varten ja sen annosteleminen on helppoa kaatonokan ansiosta. Täyttöpussista syntyvä jätemäärä on moninkertaisesti pienempi kuin vastaavan määrän pulloja. Sisältö 1000 ml.

Cilla's musta tiskiharja

7,00 € (9,80 €)

Kotimainen tiskiharja on tyylikkäästi kokonaan musta! Pehmeä hevosenjouhiharjas on hellävarainen esimerkiksi viinilaseille.

Cilla's Tiskiharja on varsinainen hyvän mielen tuote. Harja valmistetaan Suomessa. Varsiosan materiaali on kierrätettyä muovia ja harjakset ovat luonnonharjasta. Pehmeä harjas pesee astiat hellävaraisesti ja tyylikäs harja viimeistelee keittiön ilmeen. Harjan tultua tiensä päähän, voit palauttaa sen meille. Toimitamme sen takaisin tehtaalle varren uusiokäyttöä varten.

Rewined viinipullokynttilät

36 € (42 €)

Aitoon viinipullon pohjaan valettu ja kauniisti pakattu kynttilä on ihana lahja viininystävälle.

Rewined viinipulloon valetuissa kynttilöissä on upeat viinirypäleiden aromeja mukailevat tuoksut. Kynttilä palaa tasaisen kauniisti 100% luonnollisen soijavahan ansiosta. Kynttilällä on pitkä, noin 80 tunnin pituinen paloaika.

Anjou rosè-viinilasi 4 kpl

4 kpl 39 € (48 €)

Rennon kodikas ja konepesunkestävä ranskalainen viinilasi tuo kivasti leikkimielisyyttä kattauksiin.

Paksusta lasista valmistettu viinilasi vie ajatukset Ranskan maaseudulle, loputtomiin kesäpäiviin ja runsaisiin kattauksiin. Lasin korkeus on 12,8 cm ja tilavuus 23 cl.

Cilla's Kahvi

8,00 € (9,90 €)

Cilla's tummapaahtoinen herkkukahvi sopii mainiosti jälkiruokakahviksi tai vaikka iltapäivän kahvihetken keskipisteeksi.

Kaffa Roasteryn Cillasille paahtama kahvi on herkullinen  kolumbialaisista ja etiopialaisista pavuista kauniisti yhteen nivottu seos. Tasapainoisessa kahvissa on potkua, syvyyttä. makeutta ja täyteläisyyttä samassa paketissa. Kahvi on paahdettu ja jauhettu Helsingin Punavuoressa, ihan Cillasin naapurissa. Pakkaus sisältää 250 g suodatinjauhettua kahvia.

Cilla's Käsisaippua ja käsivoide

38,90 € (47,50 €)

Cilla’s Käsivoide bergamot-sitruuna -käsivoide tuoksuu eteerisille sitruksille ja jättää käsien iholle herkullisen tuoksun. Voide sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavia raaka-aineita, mutta se imeytyy kuitenkin nopeasti iholle. (300ml)

Bergamot-sitruuna -käsipesuaine tuoksuu eteerisille sitruksille ja jättää WC- ja kylpyhuonetiloihin herkullisen tuoksun. Tyylikäs pakkaus toimii sisustuselementtinä WC-tiloissa. Avainlipputunnus. (500ml.)

Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä.
Ne on valmistettu kotimaassa ja raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisia.