Chateau Carsin

Chateau Carsin on suomalaisomisteinen viinitila Ranskan viininviljelyn sydänmailla Bordeaux’ssa. Tilan isäntänä toimii Juha Berglund ja viinintekijänä hänen tyttärensä Nea Berglund. Chateau Carsinilla viljellään noin 20 hehtaaria viinitarhoja ja kaikki tarhat ovat luomuviljeltyjä vuodesta 2016 alkaen. Nyt luomukonversio on virallisesti vireillä ja vuodesta 2022 eteenpäin kaikki viinit ovat virallisesti luomusertifioituja. Tilalla työskentelee 5 henkilöä sekä lisäksi pihalla tallustelee iso joukko ranskalaisia maalaiskanoja sekä työhevonen ja poni.Carsinilla viljellään 9 eri rypälelajiketta ja tehdään useita erilaisia viinejä. Voit tutustua tuotteisiimme alla olevista linkeistä, sekä omasta verkkokaupastamme carsin.com/shop. Suomessa voit ostaa viinejämme helposti suoraan verkkokaupastamme (hintoihin sisältyy Suomeen maksettavat alkoholi- ja juomapakkausverot sekä arvonlisäverot). Lisäksi viinejämme löytyy Alkosta tai Viinikellari.comista.

Teemme lisäksi mielellämme myös tarjouksen yrityksesi viinitarpeisiin. Laadukas viini on mainio lahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Meidän kauttamme onnistuu myös kustomoidut etiketit tai pullot, esimerkiksi lasermerkkauksen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme tarjota juuri teidän tarpeisiinne sopivan viinin!

ALENNUS VIINI & RUOKA -messujen asiakkaille. Alekoodilla Viini2020 saat 20€ suuruisen alennuksen nettikaupassamme!

Esittelyssä

Kaamoskoppa

69 € / 6 plo (Norm. 82,80 €)

Syksy tuo mukanaan pimenevät illat ja covid-tilanne varjostaa jokapäiväistä elämäämme. Me Carsinilla haluamme tarjota asiakkaillemme mojovan syystarjouksen, jolla taistella synkkyyttä vastaan!

Kaamoskoppa sisältää 2 pulloa kutakin viiniä: Blanc de Carsin 2018 on raikas ja kypsän hedelmäinen valkoviini, joka sopii mainiosti vaikkapa salaateille ja kala- ja äyriäisruoille. Rosé de Carsin 2019 on raikas ja marjainen roséviini, joka on mainio viini pienen suolaisen ja makeankin seuraan. Rouge de Carsin 2016 puolestaan puhdas Merlot, joka sopii niin tummien lihojen, pastojen, runsaiden kasvisruokien kuin juustojenkin seuraan.

Cuvée 2012

28 € / plo

Tätä viiniä valmistetaan vain parhaina vuosina Chateau Carsinin vanhoilta tarhoilta. Viini kypsyy osittain uusissa tammitynnyreissä ja sitä kypsytetään pulloissa useita vuosia ennen myynnin aloitusta. Tämä viinitoimii loistavasti Bordeaux’n gastronomisten herkkujen; ankanrinnan tai ankankoipiconfit’n kumppanina, myös mainio pihviviini.

Cuvée Noire 2016

21,50 € plo

Erinomainen viini mehevien liharuokien, kuten grillatun entrecôten tai muiden pihvien kera. Viini toimii mainiosti myös runsaiden pataruokien kumppanina sekä täyteläisten ja kovien juustojen, kuten ranskalaisen Comté-juuston kanssa. Viini on harvinainen 6 eri lajikkeen sekoitus Bordeaux'sta (Merlot, Cabernet Franc, Malbec, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, Carmenere).

L’Etiquette Grise 2018

16 € plo

Tämä on runsaan hedelmäinen valkoviini, jossa myös eksoottisten hedelmien aromeita, kuten ananasta tai passionhedelmää. Sopii erinomaisesti ruoan kaveriksi, esim. kalalle, äyriäisille, kasviksille tai vuohenjuustoille. Valmistettu harvinaisesta Sauvignon Gris -lajikkeesta.

Rouge de Carsin 2016

13,50 €

Tämä on erittäin monikäyttöinen, joka istuu niin arkisiin pizzailtoihin ystävyksien kesken kuin tyylikkäämpiin juhlatilaisuuksiinkin. Viini saatavilla tavallisissa, magnum-pulloissa, sekä 3L ja 5L pulloissa. 100 % Merlot.

Rosé de Carsin 2019

12,70 € plo

Rosé de Carsin on suosikkiviini piknikeille sekä brunsseille ja onkin parhaimmillaan nautittuna erilaisten tapasten, grilliruokien, runsaiden salaattien tai vaikka klassisen Bouillabaisse -keiton kera. Valmistettu Merlot ja Malbec -lajikkeista.

Blanc de Carsin 2018

12,70 € plo

Tämä viini on varsin monikäyttöinen ja se soveltuu niin aperitiiviksi kuin ruoan kanssa nautittavaksi, kokeile esimerkiksi runsaiden salaattien tai kasvisruokien sekä kevyiden kalaruokien kanssa. Valmistettu Semillon & Sauvignon Blanc -lajikkeista.