Jaa

Facebook
WhatsApp

AUTHORS’ DISTILLERY

Authors’ Distillery on suomalainen käsityöläistislaamo, missä laatukirjallisuus ja laatutisleet kohtaavat. Kirjallisuusalan ammattilaiset perustivat tislaamon 2019 vanhaan sikalaan Mäntsälässä.

Tislaamomestari Kauran kehittämä Readers’ Gin lanseerattiin 2020 ja se voitti 2022 UISGE X+1 viskifestivaaleilla suomalaiset dry gin -kategorian, sai 2021 IWSC*:ssa kultaa Gin & Tonic -kategoriassa ja hopeaa Spirits -kategoriassa. Ensimmäinen Manner-Suomessa tislattu rommi, Readers’ Rum, palkittiin 2022 IWSC:ssa pronssilla. Tislaamon Readers’ Gin Lågskär Edition Navy Strength & Barrel Aged, on tammitynnyrissä kypsytetty ja kertoo majakkasaaren tarinaa. Kesällä 2022 lanseerattu Readers’ Gin Raspberry Chick Lit on täysin kotimaisista raaka-aineista valmistettu, jossa katajanmarjan vivahteikas maku tulee Ahvenanmaalta.

Tislaamolla järjestetään ryhmille ennakkovarauksesta tasting- ja tislaamokierroksia. Myynnissä myös 30 litraiset rommitynnyrit.

*International Wine & Spirits Competition (IWSC) on vuonna 1969 lanseerattu kansainvälinen kilpailu sekä maailmanlaajuinen yhteisö missä ihmiset ja alan osaaminen kohtaavat. Kilpailuun osallistuu tislaamoja yli 90 maasta.

Tuotteet

Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit.

Olethan täysi-ikäinen?