Eckerö Line

Osasto: 2a41

Osoite: PL 307, 00181, Helsinki

Verkkosivusto: www.eckeroline.fi

Tervetuloa Makuja merellä -tastingiin Eckerö Linen osastolle 2a41!

Tervetuloa Eckerö Linen osastolle Viini ja ruoka 2019 -messuille! Osastollamme 2a41 järjestetään päivittäin Makuja Merellä-tastingit. Tastingmenu sisältää herkkuja Buffet Eckerön jouluisesta juhlapöydästä sekä laadukkaita punaviinejä laivamme valikoimasta, kuten Ca’Leonin Ripassoa ja Amaronea Valpolicellan viinialueelta. Lisäksi maisteltavana on laaja valikoima muita Eckerö Marketin suosikkiviinejä. Osastolla kerromme Eckerö Linen ajankohtaiset kuulumiset ja tuoreimmat uutiset Viron- ja Tallinnan matkailusta. Kuulet myös viini- ja ruokasuosituksia makujen ammattilaisilta. Luvassa luonnollisesti myös hyviä matkatarjouksia sekä arvonta. Tervetuloa kokemaan Makuja merellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *