Zensa Organico Wines

Osasto: 2d49

Osoite: Äyritie 18, 01510, Vantaa

Verkkosivusto: viinilinna.fi

Zensa on moderni italialainen viinituoteperhe, joka tarjoaa suomalaisille viininystäville laadukkaita luomu- ja vegaaniviinejä. Zensan viinivalikoimasta löydät myös harvinaisempia rypälevaihtoehtoja, esim. Fiano ja Nero di Troia.  Zensa-viinien huikea menestys perustuu siihen, että ne ovat valmistettu pohjoismaiseen makumaailmaan sopiviksi ja kuluttajien ehdoilla! Zensa -messuosastolta löytyvät myös supersuositut The Wanted -viinit! SALUTE! GRAZIE MADRE NATURA!

MAAHANTUOJAN VIINIVALIKOIMA

SOLERA ZENSA

Sette Vigne 7

SOLERA ZENSA

The Wanted Cab

SOLERA ZENSA

The Wanted Chard

SOLERA ZENSA

The Wanted Ranger

SOLERA ZENSA

The Wanted Rosé

SOLERA ZENSA

The Wanted Zin

SOLERA ZENSA

Zensa Organico Brut

SOLERA ZENSA

Zensa Rosé Organico

SOLERA ZENSA

Zensa Rosso Organico