Valio Oy

Osasto: 3b31

Osoite: PL 10, 00039, Valio

Verkkosivusto: valio.fi

Suomalaiset Valio juustot ovat tunnettuja laadustaan ja maustaan. Arkiseen käyttöön sopivien juustojen lisäksi Valio valmistaa useita juustojen ystävien arvostamia herkuttelujuustoja. Tervetuloa maistamaan erilaisia juustojamme ja tutustumaan messutarjouksiin osastollemme!  

Ei ole sattumaa, että juuri Valion juustot ovat niin hyviä. Hyvän maun salaisuus piilee Valio juustomestareiden intohimossa ja rautaisessa ammattitaidossa, juuston valmistuksen pitkissä perinteissä, sekä laadukkaassa maitoraaka-aineessa – juuri nämä tekevät Valio juustoista arvostettuja myös ulkomailla. Jokainen juustoerä arvioidaan kypsytyksen aikana tunnustelemalla, maistamalla ja haistamalla. Näin varmistamme tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Valion kaikki herkuttelujuustot on tehty suomalaisesta maidosta ja niistä löytyy jokaiselle jotain. Nähdään messuilla!