Oy Halva Ab

Osasto: 2c51

Osoite: Tammiston kauppatie 27, 01510, Vantaa

Verkkosivusto: www.halva.fi

Maailman parasta lakritsia Suomesta – www.halva.fi

Oy Halva Ab on suomalainen keskisuuri perheyritys, jossa perheen edustajat ovat vahvasti mukana yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Työyhteisöämme luotsaa tänä päivänä eteenpäin kolmas sukupolvi. Kasvavassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä vajaa sata halvalaista. Makeistehdas, pakkaamo ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja tehtaanmyymälä sijaitsee Vantaalla. Yrityksemme on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin.

Tule maistelemaan herkullisia lakuja & salmiakkeja osastollemme. Teemme yhteistyötä Viinilinnan kanssa, joten pääset mukaan hauskaan laku & salmiakki Wine Tastingiin.

Olemme valinneet yhdessä viinit, lakritsit sekä salmiakit, jotka sopivat loistavasti yhteen, tervetuloa!