KV Restaurants Oy

Osasto: 1d1

Osoite: Pohjoisesplanadi 21, 00100, Helsinki

KV Restaurants Oy tuo kokkikoulun Viini ja Ruoka- tapahtuman ajaksi Messukeskukseen! Kaikki tapahtuman asiakkaat ovat tervetulleita kokkailemaan kanssamme. Kokkikoulu järjestetään tasatunnein ja se kestää aina 30min/koulu. Kokkikoulussa valmistetaan 1annos/koulu ja annoksen voi nauttia lisämaksusta viinin kera. Varaathan paikkasi kokkailemaan ennakkoon täältä >>

SUOMEN KOKKIMAAJOUKKUEEN JOHTAJA JA RAVINTOLOITSIJA KRISTIAN VUOJÄRVI AVAA FINE DINING RAVINTOLAN HELSINGIN KESKUSTAAN KEVÄÄLLÄ 2020. Viini & Ruoka -tapahtuman kävijät pääsevät maistelemaan tuon uuden tulevan ravintolan makumaailmaa messuilla. Myymme ravintolastamme messuvieraille pieniä annoksia viinin kera. Lämpimästi tervetuloa kokemaan uuden ravintolan makumaailmaa! 

Katso lisää palveluistamme:

www.kvrestaurants.fi 

www.kokkikouluespa.fi