Decanter Oy Decanter Finland Ltd

Osasto: 2a61

Osoite: Melkonkatu 24, 00210, Helsinki

Verkkosivusto: www.decanter.fi

Decanter on vuonna 1987 perustettu viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Tavoitteenamme on edistää suomalaista viinikulttuuria ja gastronomiaa etsimällä parhaat tuotteet koti- ja ammattikeittiöihin. Myymälämme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä sekä verkkokauppa www.decanter.fi. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Riedel -lasit sekä Peugeot -maustemyllyt, mutta edustamme myös useita muita laadukkaita merkkejä, kuten Küchenprofi -keittiötarvikkeet, Spiegelau -lasit, Nachtmann -kauttaustuotteet, Tramontina -pihviveitset, Robert Welch -aterimet sekä Jungle Straws -bambupillit.

30 vuotta sitten Juha Berglundin viiniharrastuksen innoittamana syntynyt ”korkkiruuvikauppa” Decanter kuuluu nykyään samaan konserniin Viinilehden, Ranskan Bordeaux:ssa sijaitsevan viinitila Chateau Carsinin sekä viinikellari.com:n kanssa tarjoten laajan kirjon tuotteita, palveluita ja elämyksiä viinin ja ruoan ystäville.

Tervetuloa osastolle tutustumaan valikoimaan ja nauttimaan lasillinen Riedel Cocktailbarissa!