Appenzeller® Switzerland

Osasto: 3c50

Osoite: Pikkutikankuja 4e 21, 01800, Nurmijärvi

Verkkosivusto: www.cheesesfromswitzerland.com

Hei, sinä Appenzeller® -juuston ystävä!

Haluamme esitellä sinulle Appenzeller® -perheen, joka on syntynyt sveitsiläisen juustonvalmistustaidon pitkällä perinteellä.

KAIKKI LÄHTEE MAIDOSTA. Appenzellerin idyllinen mäkimaisema runsaine yrttiruohoineen muodostaa optimaalisen perustan lehmien lypsämälle, luonnonmukaiselle ja voimakkaanmakuiselle raakamaidolle, josta kaikki Appenzeller® -juustot valmistetaan.

 YRTTILIEMI ON VALTIOSALAISUUS. Appenzeller® -juustojen maun salaisuus on tahkojen harjaamisessa kypsyttämisen aikana käytetty yrttiliemi. Ainoastaan kaksi henkilöä tuntee liemen tarkan reseptin. Liemen kerrotaan olevan yli 25 yrtin, juuren, lehtien, kukan, siementen ja kuoren sekoituksesta valmistettu ekstrakti.

 JOKAISESTA TAHKOSTA HUOLEHDITAAN YKSILÖLLISESTI. Kaikki Appenzeller® -juustot saavat saman yrttiliemikäsittelyn, joka antaa niille ainutlaatuisen, jäljittelemättömän herkullisen maun. Lisäksi jokaisesta juustotahkosta huolehditaan kypsytyksen aikana hellän yksilöllisesti. Maun voimakkuuteen vaikuttaa niin kellarointiaika kuin yrttiliemikäsittelyjen määrä.